Προγράμματα – Καινοτόμες δράσεις

Επιμόρφωση στις χρήση απινιδωτή και στις πρώτες βοήθειες στο ΓΕΛ Καλής

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 κατά τις ώρες 12:10 μ.μ. – 14:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε σεμινάριο στη χρήση απινιδωτή, σε ΚΑΡΠΑ και στις πρώτες βοήθειες από τις νοσηλεύτριες του Κέντρου Υγείας Γιαννιτσών κ. Σαμαρά Ασημίνα και Γεωργίου Μαρία.

Την επιμόρφωση παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί του ΓΕΛ Καλής, αλλά και γονείς μαθητών/τριών.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Καλής για τη συνδρομή του και για την παραχώρηση του απινιδωτή που φυλάσσεται στο κοινοτικό κατάστημα Καλής. Επίσης, ευχαριστούμε το γυμνάσιο Καρυώτισσας Πέλλας που μας παραχώρησε την κούκλα για την εκπαίδευση στην ΚΑΡΠΑ.


Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 η Γ’ Λυκείου πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΤ3 και συμμετείχε σε εκπομπή. Ακολουθεί το ηχητικό αρχείο από αυτή τη δράση:


Την εβδομάδα 26-29 Μαρτίου 2024 εγκαταστάθηκαν σε οκτώ αίθουσες διδασκαλίας του ΓΕΛ Καλής διαδραστικοί πίνακες LG από υπαλλήλους της SPACE HELLAS που έχει αναλάβει το έργο.



Δεντροφύτευση στο ΓΕΛ Καλής

Το Σάββατο 17-02-2024 πραγματοποιήθηκε φύτευση δέκα δενδρυλλίων πλατανομουριάς στην αυλή του Γυμνασίου και Λυκείου Καλής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Τζιότζιο Γεώργιο που προμηθεύτηκε και μας πρόσφερε τα δενδρύλλια πλατανομουριάς.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Καλής, τον κ. Γιακαμόζη Άγγελο, που αφιέρωσε χρόνο και κόπο, για να φυτέψει τα δενδρύλλια στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι προηγουμένως επισκέφτηκαν το σχολείο μας η κ. Μαίρη Γιακαμόζη με τη γεωπόνο του δήμου Σκύδρας, προκειμένου να ελεγχθεί ο χώρος και να δοθεί έγκριση για τη δενδροφύτευση.